خرید ضایعات آهن یکی از خدمات ضایعات 24 می باشد .امروزه در صنعت ضایعات و بازیافت، تمام فلزات بازیافت می شود. فلزاتی که قابلیت بازیافت شدن را دارند عبارتند از: ضایعات فولاد، آهن، سرب، آلومینیوم، مس، فولاد ضد زنگ و روی.
لازم به ذکر است که فلزات از دو دسته اصلی تشکیل شده اند: آهنی و غیر آهنی.در دسته فلزات غیر آهنی مس، برنج، آلومینیوم، روی، منیزیم، قلع، نیکل و سرب، و البته فلزات گرانبهایی مانند طلا، نقره و گروه پلاتین نیز قرار دارند.اکثر اشیاءی که از فلز ساخته شده پس از مدتی استفاده فرسوده می شوند و دیگر کارآیی لازم را ندارند در این مرحله است که نیاز به صنعت بازیافت کاملا احساس می شود. افراد عادی کمتر اتفاق می افتد که فلزات را مستقیم خریداری کنند، حتی با توجه به اینکه فلزات قسمت مهمی از زندگی روزمره ما را تشکیل می دهد. از ظروفی که برای پخت و پز در آشپزخانه های همه ما دیده می شود و خودرویی که برای رفت و آمد از آن استفاده می کنیم و حتی هواپیماهایی که برای مسافرت، از آنها بعنوان بهترین گزینه استفاده می کنیم ، همه و همه برای تولیدشان نیاز به فلز و آهن داریم و صنعت بازیافت بهترین روشی است که تا به امروز برای کاهش هزینه های مربوط به پروسه تولید شناخته شده است. ضمن اینکه تولید کنندگان این محصولات برای جلوگیری از تخریب محیط زیست و همچنین به دلیل قابلیت بازیافت آهن اقدام به بازیافت آن و در نتیجه برگشت ضایعات آهن به چرخه تولید می کنند.
بازیافت آهن و فلزات بهترین راهکار اقتصادی برای تولید محصولات جدید است. زمانی که ما از ضایعات آهن برای تولید محصولات جدید استفاده می کنیم خوشبختانه باعث کاهش ضایعات و حفظ محیط زیست برای نسل های آینده می شویم.
آهن قراضه را تقریبا می توان در همه کارخانه های صنعتی و تولیدی استفاده کرد، برای نمونه آهن و ضایعات آلومینیوم به صورت محسوسی در صنعت ساخت و ساز برای پروژه های متنوع مانند جاده ها و پل ها قابل استفاده است. همچنین این قراضه ها برای تولید اتومبیل، هواپیما و سایر وسایل نقلیه گزینه خوبی بشمار می آیند.
بعضی از ظروف در تولیدشان از آهن قراضه استفاده می شود و حتی قطعات آهنی که در ساخت لوازم خانگی بکار رفته بعد از مستعمل شدن، بازیافت آنها و برگشت به چرخه تولید، می توان در ساخت محصولات مختلف از آنها بهره برد. با توجه به اینکه مصرف فلزات بازیافتی هزینه کمتری برای صنعتگران دارد، اکثر آنان ترجیح می دهند از این قرضه های بازیافت شده برای صنایع مختلف مانند صنعت مبلمان فلزی شیک و بادوام استفاده کنند. انواع نیمکت، میز و لامپ هایی و ...تولید شده، که همه از مواد قراضه فلزی و آهنی ساخته شده اند.
ضایعات فلزات بازیافتی آلومینیوم، آهن و فولاد در صنعت بسته بندی نیز طرفداران خود را دارد، زیرا این سه ماده بیشترین مصرف را در صنعت بسته بندی دارند. محصولات خانگی از جمله مبلمان، وسایل روشنایی و .... وجود دارد که در ساختشان از قراضه های بازیافت شده بهره برده اند و بدین ترتیب از وسایلی که مستعمل شده و کارآیی نداشته اند محصولی جدید ساخته شده است. این موضوع هم باعث کمک به محیط زیست می شود و هم در صنعت تولید لوازم خانگی و.... دیگر لازم نیست آهن جدید استخراج شود.
همه ما در نقاط خاصی از شهرمان گاهی یک اثر هنری که از انبوهی آهن قراضه ساخته شده دیده ایم. این مجسمه های هنری توسط هنرمندان خاصی با قراضه فلزات ساخته شده اند. حتی گاهی دیده شده افرادی که هنرمند حرفه ای هم نیستند توانسته اند با استفاده از خلاقیت خود و قراضه فلزات آثار زیبایی خلق کنند و با خوشحالی آنها را بر روی دیوارهای خانه های خود آویزان کنند و به دیگران نشان دهند. فلزات تزئینی نیز سبک هنری خاص و متنوعی دارد.
بعضی از هنرمندان مجسمه ساز برای خلق کارهای هنری خود از آهن قراضه بهره می برند. زیبایی اثر این هنرمندان در انواع مختلف مواد، رنگ ها، اندازه ها و فرم های مختلف فلزات بازیافتی می باشد. مجسمه سازی با فلزات قراضه یک هنر خاص، جذاب و منحصر به فرد است.
قیمت ضایعات آهن و آهن قراضه با توجه به شرایط موجود، زمان و مکان ها مختلف متفاوت است. قیمت ضایعات آهن دستخوش مذاکرات بین خریداران و فروشندگان می باشد که از طریق اینترنت بروزرسانی می شود. قیمت هایی که معمولا در اینترنت نمایش داده می شود با قیمتی که بازیافت کنندگان در مرکز جمع آوری ضایعات از فروشندگان خریداری کنند متفاوت است که این موضوع نیز بستگی به حمل و نقل و مقدار ضایعات دارد.
برخی از کشورها قیمت آهن قراضه را بر اساس میزان فروشی که انجام می شود تعیین می کنند، ضمن اینکه سایت هایی بعنوان مرجع تعیین کرده اند که قیمت آهن قراضه و حراج ها را منتشر کنند.
وجود رادیو اکتیو و مواد خطرناکی که در صنعت قراضه فلزات دیده می شود، گاهی اوقات ممکن است باعث حوادثی مانند جراحت یا آسیب زدن به محیط زیست، حوادث رادیولوژیکی و حتی مرگ شود. در بازیافت قراضه به وجود مواد سمی مانند آزبست و فلزات سمی مانند بریلیم، کادمیوم و جیوه که خطرات جبرانناپذیری را به همراه دارد باید توجه شود، ضمن اینکه مواد آلوده کنندهای که درکارخانههای ذوب فلزات استفاده می شود برای سلامتی انسان خطرات جبران ناپذیری به همراه دارد.